مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه کباباز جمله غذاهای مجلسی خوشمزه میباشد که اصولا فقط متعلق به مراسمات و مهمانیها نمیباشد ، طرز تهیه جوجه کبابرا در ادامه برای شما مهیا نموده ایم با بخش آشپزی نمناکهمراه باشید :
مواد لازم برای جوجه کباب
- جوجه : 750 گرم الی 1 کیلو گرم
- آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل
- زعفران حل شده (یا پاپریکا) : مقداری
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- پیاز :2 عدد
جوجه کباب رستورانی
مراحل اولیه آماده سازی جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند.
جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک میکنیم و آنرا بطریق زیر خرد مینمائیم.
طرز تهیه جوجه کباب اصولی و خوشمزه
بالهای جوجه را به طوری که کمیاز گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا میکنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا مینمائیم ( میتوانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ).
بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا مینمائیم.
سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن زیتون2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمکو فلفلو زعفرانحل شده یا پایکارا و پیازخرد شده مخلوط مینمائیم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس میخوابانیم.
جوجه کباب با گوجه و لیمو
جوجههارو چجوری به سیخ بزنیم ؟
بعد قطعات جوجه را سیخ میکشیم ، به طوریکه رانها و ماهیچه به یک سیخ و بالها و گردن به سیخ دیگر و سینهها به سیخ سوم باشند.
ابتدا سیخهای ران وبال را روی آتش یکنواخت میگذاریم و کمیآتش را باد میزنیم و سیخها را پشت و رو میکنیم.
سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها میدهیم و کمیکه برشته شد سیخهای سینه را روی اتش قرار میدهیم( چون گوشت سینه لطیف تر است کمیدیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد.
درست کردن جوجه کباب
(و در طول مدت برشته شدن بایدمرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کبابها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس میچینیم
سپس اطراف آنرا با جعفری تزئین میکنیم و تا قبل از سرد شدن سرو میکنیم.
اصول جوجه کباب
نکتههای مهم جوجه کباب
- برش مرغها را باید طوری خرد کنید که نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ باشند و در ابتدای قطعه قطعه کردن مرغ ، چربیها را از آن جدا کنید.
- بهترین نوع خرد کردن پیازبرای مزه دار کردن جوجهها این است که پیازها را خلالی خرد کنید.
- برای طعم دار کردن جوجهها ابتدا آن را با روغن مایه ( نه کره) کاملا بپوشانید و بعد نمکو آبلیمو را اضافه کنید تا جوجهها سفت نشوند.
- به جای اینکه زعفران را به همهی مواد جوجه کباب بزنید که تمامیمواد بوی زعفرانو طعم اون رو بگیرند بهتره است یک ساعت در داخل زعفراندم کرده بخوابانید.
جوجه کباب خوشمزه
نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب
جوجه کباب جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
جوجه کباب را میتوانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : bestfoods