loading...

بهترین مزه ها

بازدید : 446
پنجشنبه 31 ارديبهشت 1399 زمان : 16:24

هیچ کس نمی‌داند این سس تیره‌رنگ و دود زده، از چه زمانی به یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها برای غذاهای گوشتی تبدیل شده؛ اما بعضی‌ها می‌گویند این کریستف کلمب بود که وقت برگشتن از آمریکا، کمی‌از این سس را با خودش به اروپا آورد و آن را جهانی کرد. اگر از نظر شما هم لذت خوردن غذاهای گوشتی در سس‌های متفاوتی که به آنها طعم می‌دهد خلاصه می‌شود، این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه سس باربیکیو خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه دمی گوجه + آش دوغ
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 4
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 57
  • بازدید کننده امروز : 46
  • باردید دیروز : 5
  • بازدید کننده دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 58
  • بازدید ماه : 351
  • بازدید سال : 5319
  • بازدید کلی : 11417
  • کدهای اختصاصی